Om hverdag og pest

familien
Hverdag og pest er en tegneserie om det satans liv med børn, kærlighed og hverdagskampe i (u)skøn forening. Den handler om vores liv og måske også jeres. Velkommen til.

Familien bag Hverdag og pest
Familien Skeel-Gjørling består af Mette Mathilde 39 år og journalist, Rune 40 år og cand. mag i Medievidenskab samt filmmand, Emil 8 år og skolebarn, Marvin 4 år og børnehavebarn. De 2 voksne Skeel-Gjørlinger kommer fra Aarhus (med Å!), og ungerne er født i O’ense.

I dag bor vi i Odense C med å i baghaven, stationcar med ekstra plads i bagagerummet på parkeringspladsen, og vi har erhvervet os nogle ”fine” linjer under øjnene efter otte år uden sammenhængende søvn.

Vi er den slags familie, som sjældent bliver hjemme på fridage for at undgå hjertestop, børn der kravler på væggene og vores nye Haypuder som jorden er giftig-bane. Vores børn er som vilde hyæner på savannen morgen, middag og aften. Eller som drenge med andre ord.

Lola Jensen, familievejleder-guru:
…så er jeg fuldstændig solgt og er nødt til at anerkende det som månedens positive historie. For tegneserien og ordene giver mig de allerbedste tanker omkring alle hverdagens familieepisoder, og giver mig fantastiske energier til fortsat virke som familievejleder.