Handelsbetingelser

Levering
Normal leveringstid er 2-4 hverdage fra bestilling. Du får leveret til døren med PostNord (porto fra 16 kr).

Priser
Alle angivne priser er inklusive moms.

Betaling
Der kan betales med MobilePay til 26 62 99 37 eller med bankoverførsel til reg.nr. 3574 kontonr. 4809803910.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, og vi tilbagebetaler beløbet, når vi har modtaget varen.
Hvis du returnerer varen, skal du selv betale for forsendelsesomkostninger. Du skal sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Ikke afhentede varer:
Hvis vi får en forsendelse retur, som ikke er blevet afhentet på posthuset, forbeholder vi os retten til at debitere dig for samtlige omkostninger forbundet med en sådan returnering.

Reklamation:
Vi garanterer, at alle varer er fejlfrie ved afsendelse. Skulle du alligevel modtage en defekt eller fejlleveret vare, skal du straks kontakte Hverdag og pest via e-mail, hvorefter vi sender dig en frankeret returkuvert.

Send varen tilbage i samme stand, som du modtog den i og vedlæg også en skadesanmeldelse, så får du hurtigst muligt tilsendt en ny fejlfri vare. Varen du sender tilbage, skal være i ubenyttet og ubeskadiget stand. Inden du returnerer en defekt eller fejlleveret vare, skal du kontakte Hverdag og pest og få reklamationen godkendt og returportoen betalt.

Kontaktinformation
Kræs Kommunikation
Att. Skeel-Gjørling
Nedergade 51, 1. -1
5000 Odense C
hallo@kraeskommunikation.dk
CVR 33561598